Netflix

Netflix – Kijk Films en TV Shows Online!

Netflix Proefperiode?

Je kunt direct onbeperkt films en tv-series via internet kijken op de tv vanaf een PS3, Wii, Xbox 360 of ander Netflix-compatibel apparaat. Je kunt ook direct kijken op de computer! netflix-logo

Als je tevreden bent over de proefperiode van Netflix, hoef je niets te doen: je lidmaatschap wordt automatisch verlengd zolang je lid wilt blijven. Het Netflix-lidmaatschap is een maandabonnement vanaf € 7,99 (btw inbegrepen) en gaat in op het moment van registratie. Je kunt altijd eenvoudig online opzeggen, 24 uur per dag. Er zijn geen contracten of annuleringskosten. Registreer je om aan de slag te gaan. Hiervoor moet je je voornaam en achternaam opgeven, alsook je e-mailadres en een geldige betalingsmethode. Netflix accepteert de meest gangbare betalingsmethoden, zoals onder andere creditcards, automatische incasso of Bancontact. Houd er rekening mee dat mogelijk niet alle betalingsmethoden voor jou beschikbaar zijn.

Waarmee kan ik Netflix Streamen naar mijn TV?

Je kunt direct kijken op elk apparaat met een internetverbinding dat een Netflix-app bevat, zoals gameconsoles, dvd- en Blu-ray spelers, HDTV’s, streamingplayers, thuisbioscoopsystemen, telefoons en tablets. Deze apparaten worden gemaakt en verkocht door apparaatfabrikanten.

Waaruit kan ik allemaal kiezen?

We hebben duizenden films en tv-series beschikbaar die je direct kunt kijken op je tv via een ander apparaat waarmee je Netflix-titels kunt streamen, zoals de PS3, Wii, Xbox 360 of computer. Je krijgt nooit commercials te zien, hoeveel je ook kijkt, en je kunt titels zo vaak je wilt pauzeren, terugspoelen, doorspoelen of hervatten. Eenvoudiger kan niet!

Hoe kijk in Netflix direct op mijn Computer?

Als je films en tv-series wilt kijken op de PC of Mac:

  1. Open een webbrowser en ga naar www.netflix.com
  2. Meld je aan bij je Netflix-account.
  3. Selecteer een titel die je wilt afspelen

Als je Microsoft Silverlight nog niet hebt geïnstalleerd, wordt je gevraagd om deze gratis invoegtoepassing voor de webbrowser te downloaden en installeren. Volg de instructies om aan de slag te gaan.
Raadpleeg de pagina Volledige systeemvereisten voor Silverlight voor gedetailleerde installatie-instructies en systeemvereisten.

Netflix HD

Veel Netflix-titels zijn beschikbaar in HD. De beeldkwaliteit bij het streamen van films en tv-series kan verschillen per computer en per apparaat. De videokwaliteit kan worden beïnvloed door allerlei factoren, zoals je locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van je internetverbinding.
Streaming in HD kost meer bandbreedte dan streaming in een standaarddefinitie. Vraag je internetprovider naar informatie over mogelijke kosten bij overschrijding van je datalimiet. Je kunt het bandbreedteverbruik beheren (de hoeveelheid data die je gebruikt tijdens streaming) door de videokwaliteit voor direct kijken aan te passen. Klik op de website op de link “Mijn account” (Your Account) als je de instellingen van de videokwaliteit wilt wijzigen.

Hoe snel moet mijn Internet zijn?

De minimaal vereiste verbindingssnelheid is 0,5 Mbps, maar je kunt beter een snellere verbinding hebben voor een betere videokwaliteit.
Hoewel je direct titels kunt kijken met allerlei bandbreedteniveaus, kan de snelheid en bandbreedte van je internetverbinding van invloed zijn op je kijkervaring. Netflix stroomt telkens wat data wanneer je een film of tv-serie start. Als je vaak films en tv-series start en stopt, kan dit ertoe leiden dat Netflix iets meer data per uur naar je streamt. In de meeste gevallen is dit minder dan een paar minuten.
Netflix is een streamingservice: films en tv-series worden via internet gestreamd, niet gedownload. Je moest dus verbinding met internet hebben zolang je direct titels kijkt.

Hoe werkt de Netflix-APP?

Met de streamingsoftware van Netflix kun je direct content van Netflix kijken via een apparaat met een internetverbinding waarop de Netflix-app is geïnstalleerd. De software kan variëren per apparaat en medium, terwijl ook functies kunnen verschillen tussen apparaten. Deze software kan bijvoorbeeld worden ingesloten in een Netflix-compatibel apparaat, maar we kunnen de software ook als app aanbieden zodat je deze kunt downloaden naar een apparaat, zoals de Apple iPad. Het gebruik, garanties en beperkingen van deze software zijn onderworpen aan de gebruiksvoorwaarden.

→ Voor meer info en direct aanmelden voor de Netflix Proefperiode, klik op het Netflix logo hieronder.

netflix

 

→ Heb je tevens ook interesse in het starten van je eigen Online Business, klik dan hieronder en bekijk de Gratis Video!

ipas2 banner

De Beste Online Business Tool inclusief een A tot Z training!

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Online Casino USA